Konsument Proffs

  Kolla in Majas färgstarka musikvideo

  Att livet förändras det vet vi alla. Ibland går det som på räls, men ibland är det lite tuffare. Så har det varit för Maja Gödicke också, och det är det hon sjunger om i nya låten ”Blå”. Låten är ett samarbete mellan Maja och Beckers och en del av vårt nya koncept ”Livet i färg”. 

  Maja Gödicke om nya låten

  Blå handlar om att våga börja om, när nånting inte riktigt blivit som man tänkt sig. Den handlar om hur snårigt och intensivt livet kan vara ibland. Att måla om är för mig en viktig ritual som innebär tröst och att man liksom skriker att man tror på framtiden när livet förändras. – Maja Gödicke. 

  Lyssna på Maja Gödickes bästa spellista för att måla om

  Maja Gödicke är född och uppvuxen i Göteborg. Hon släppte sitt första album ”Omniana” i september 2015 men har gjort musik bra mycket längre än så. Hennes mest kända låt är ”Ligga Still” men förutom ett framträdande i ”På spåret” har hon varit ganska osynlig för den stora publiken. Med nya singeln ”Blå” kanske det blir ändring på det. 

  Maja Gödicke

  Sagt om låten Blå:

  "Hoppfull, livskraftig poesi som träffar precis lika hårt som hennes tidigare verk, trots att det här är ett steg mot något betydligt mer kommersiellt. Hade någon av Sveriges lite mer välkända namn släppt Blå hade det varit sommarlåten folk kysste varandra till i skärgården, på festerna, på bussen med en hörlur per öronpar. Förhoppningsvis blir det så ändå”, skriver Festivalrykten.se

  Se "Livet i färg" bakom kulisserna.